Thursday, October 22, 2015

Plaid & Denim



Hello, everybody! Here I am again and I have to say that I missed new posts making. Combination choice itself, makeup, appropriate accessories... looking for photo shooting locations. I hope that in the next period I will have more time to work on, create and enjoy my blog.
It was lovely day for photo shooting of this outfit. I decided to wear plaid shirt which always reminded me of autumn and jeans miniskirt. I had that skirt since I had been in high school, I could not always wear it but I kept as dear memory. The same outfit you could transform for more severe occasion by choosing knee-length jeans skirt. You would be still fashionable. I am leaving you to enjoy my preposition, I am going to pack my suitcases and choose new outfits for coming journey. October is reserved for Belgrade Book Fair... it is becoming some kind of tradition. If you have some book suggestions, please write in your comments.
Until next time. With love.... T. 

Pozdrav svima. Ponovo sam tu sa vama i moram odmah da kazem da sam se mnogo uzeljela rada na novim postovima. Sam odabir kombinacija, sminke, odgovarajucih detalja...kao i biranja lokacije za fotografisanje. Nadam se da cu u narednom periodu imati vise vremena da se posvetim mom blogu, stvaranju i generalno uzivanju u ovom poslu.
Dan je bio idealan za fotografisanje laganijeg outfita. Odlucila sam se za kariranu kosulju koja me uvijek asocira na jesen i mini teksas suknju. Suknju imam jos od gimnazijalskih dana i naravno ne mogu uvijek da je obucem, ali je cuvam kao veoma dragu uspomenu. Isti oufit mozete transformisati za neku ozbiljniju priliku tako sto cete odabrati usku teksas suknju do koljena. Ostacete i dalje obuceni u trendu. Ostavljam vas da uvizivate u mom predlogu, a ja odoh da se pakujem i biram nove outfitove za predstojece putovanje. Oktobar mjesec je rezervisan za Beogradski sajam knjiga i to vec postaje tradicija. Ukoliko imate da mi predlozite neku dobru knjigu, obavezno pisite u komentarima.
Do sledeceg puta. S ljubavlju.... T. 


















Coat : Zara
Shirt : Stradivarius
Skirt (old)
Bag : Paolo
Shoes : Gino Sentell
Sunglasses : Renato Balestra
Rings : H&M